Optimalisér yteevnen til din hest!

I flere år har toppidrettsutøvere benyttet Lasota Energy armbåndet. Nå fåes et tilsvarende bånd også for hester.

En nylig gjennomført testperiode over et halvt år har vist flere meget positive resultater for hester. Så vel hestefysioterapeuter, ryttere, oppdrettere og veterinærer konstaterer flere markante, positive virkninger, både i forbindelse med avl, betydelig nedsatt restitusjon etter operasjon, en langt mer harmonisk og rolig prestasjon på banen og et redusert stressnivå. Hesten er verdens største atlet, og vil i den grad ha fordeler av Lasota Energy Horse Power.

Et Lasota Energy HorsePower kan i høy grad hjelpe din hest, så den ikke er så stresset, og virker mere harmonisk, rolig og avspendt. På den måte vil hesten få det bedre generelt.

Et Lasota Energy HorsePower indeholder to komponenter; som sørger for din hest er i både mental og fysisk balanse, samtidig med dens energinivå er i top.

Det ene komponent, der er i et Lasota Energy HorsePower, er negative ioner som ligger i silikonen. De er skapt ved at ta en turmalin sten, rense den og knuse den til pulver, og herefter oppvarme den. På den måte blir den elektrisk negativ ladet, hvilket du kan merke på kodebåndet når det er nytt, ved at det faktisk virker litt støvet. Et Lasota Energy kodebånd avgir 2500 negative ioner i sekundet pr. cm2, men det blir også svakere over tid, da ladningen avtar. Det er i virkeligheden umulig å si, hvor lenge ladningen holder, men vi garanterer det holder omkring et år. Kodebåndet holder lengere tid, enn dem av silikon til mennesker, fordi båndet også er større og de kan derfor inneholde mere turmalin. Negative ioner vil forsøke å normalisere hestens adrenalin og kortisol nivå, og dermed vil sørge for din hest ikke blir så lett  stresset og har mere mentalt overskudd.

I kodebåndet findes også to hologrammer, som begge er elektromagnetisk ladet. De er skalert, hvilket vil si de er ladet med flere frekvenser, som ligger i mellem 7,4 til 8,2 Hz. Ved å bruke disse frekvenser vil man forsøke på at gjenskape de funksjoner som foregår i lillehjernen, som kan være forstyrret på grunn av stress, angst, uro eller feil kost. Alle hestens nerver genereres ved hjelp af elektrisk energi skapt af kjemiske prosesser. Frekvenserne kan regulere hestens mekaniske funktioner, men ikke forbedre dem. Sagt med andre ord, den kan kun regulere noe, hvis der er noe å regulere.

Du bør overveie et Lasota Energy HorsePower hvis din hest:

  • Er nervøs eller urolig.
  • Virker stresset eller svetter mye.
  • Er urolig når den skal transporteres.
  • Virker stiv i dens bevegelsesmønster.
  • Har mage eller kolikk problemer.
  • Har vanskeligheter  ved å reagere på kommandoer eller lære.
  • Er anpusten eller har spændte muskler.
  • Hvis den ofte er syk, eller har andre problemer.
  • Årebetendelse (kan være p.g.a. stress).

Et Lasota Energy HorsePower må du gjerne bruke i sprang, galopp, trav, military og jakt, men det er ikke godkendt til bruk under dressurkonkurrenser. Det er der to årsaker til; den ene er at der er klare regler for, hva man kan bruge under dressur, og hvis produktet ikke fremgår av reglerne må det ikke anvendes. Den andre årsak er, at man (feilaktig) betegner det som prestationsfremmende. Men en hest blir ikke god til dressur, til å reagere på rytterens signaler, forbedre dens smidighet, bevegelser og stilling under en konkurrense. Det er de mange timers trening, og her vil et Lasota Energy HorsePower være en stor hjelp, for å innlære hesten mere optimale bevegelser.

Du kan ikke kjøpe original produktet på Ebay, Amazon, QXL eller andre utenlandske hjemmesider.

Prøv Horse Power hvis du ønsker kun det beste for din hest.

Ønsker du mer informasjon om, eller kanskje du ønsker å bli forhandler av Horse Power, ikke nøl med å ta kontakt!